‘Game of Thrones’-bagmænd dissekerer Pilou Asbæks centrale scene

Spoiler-advarsel – har du ikke set ‘Game of Thrones’ sæson 7, afsnit 2 bør du vende skuden.

Det var ingen Hardhome, ingen Battle of The Bastards eller sågar en Battle of the Blackwater, men seneste ‘Game of Thrones’-afsnits søslag var en solid introduktion af Pilou Asbæks manisk blodtørstige Euron Greyjoy.

I en ny video afslører Pilou Asbæk, Gemma Whelan (Yara Greyjoy i serien) og flere af de prominente folk bag serien, hvilke tanker og forberedelser, der lå bag den skarpt orkestrerede scene. Særligt indsigtsfuldt er det at blive sat ind i, hvordan de skabte scenen på en parkeringsplads i Irland, og hvordan de byggede dele af Eurons skib, Silence.

Foruden at være et interessant indførsel i scenens opbygning er det også et interessant indblik i Pilou Asbæks forhold til sin karakter. Det lader ikke ligefrem til, at det er nogen straf for ham at spille voldspsykopaten i denne sæson.

Læs også: Pilou Asbæk sender en kæk, bloddryppende hilsen til ‘Game of Thrones’-fans efter seneste afsnit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af