Julie Andem tager afsked med ‘Skam’-fanbasen i taknemmelig Instagram-post

Julie Andem tager afsked med ‘Skam’-fanbasen i taknemmelig Instagram-post

En hel måned er gået siden ‘Skam’ nåede sin afslutning. Og med undtagelse af et shoutout til Los Losers har Julie Andem ikke med egne ord sat et endeligt punktum for serien. Før nu.

Det gør hun vanen tro med et længere Instagram-opslag, hvor hun forklarer, at hun simpelthen har været forpustet ovenpå ‘Skam’s intense skriveproces og har taget sig noget velfortjent sommerferie.

Primært bruger hun opslaget til at sige tak til seriens mange fans over hele kloden og til at sætte pris på det særlige ‘Skam’-sammenhold i “the coolest fanbase on earth”. Samtidig bruger hun pladsen til at kigge en anelse fremad, selvom hun ikke røber, hvad den byder på for hende personligt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med ‘Skam’ på cv’et har Julie Andem sikret sig rimeligt frie hænder til at vælge sit næste projekt fra et rimeligt bredt udvalg af hylder – både nationalt og internationalt.

Læs også: Nekrolog over ’Skam’: Mennesker trenger mennesker, og vi trengte dig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af