Kun to uger til Christopher Nolans ‘Dunkirk’ – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Uret tikker i traileren, og taglinen lyder meget passende, at tiden er ved at løbe ud, for der er i dag lige nøjagtigt to uger til, at Christopher Nolans ‘Dunkirk’ rammer biograferne. Og som det altid er tilfældet med Nolan, er forventningerne skyhøje.

Filmen ligner en mere klassisk fortalt film end hans seneste, ‘Interstellar’ og ‘Inception’, men det skal blive spændende at se, hvilke esser han gemmer i ærmet med historien om den famøse, massive redningsaktion af allierede soldater fra tyskernes kløer under Anden Verdenskrig.

Nolan har folk som Tom Hardy, Cilian Murphy, Kenneth Branagh, Harry Styles og Mark Rylance på rollelisten, men helt ærligt ligner det, at de store slag og produktionsværdien er filmens egentlige hovedroller. ‘Dunkirk’ vises – også herhjemme – både i IMAX og det sjældne 70mm-format, så der er utvivlsomt en helt særlig filmisk oplevelse i vente.

Læs også: Alle Christopher Nolans film – rangeret fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af