‘Blade of the Immortal’-trailer er MDMA-udgaven af ‘Kill Bill’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Takashi Miikes filmvision skærer bogstavelig talt ind til benet, og to af hans mest kendte værker ’Audition’ og ’Ichi the Killer’ er skoleeksempler på ufiltreret sadisme, mens han i vesten også er kendt for samuraifilmen ’13 Assassins’.

Med sin film nummer 100, ’Blade of the Immortal’, blander Miike den bestialske gore med samuraiuniverset, og ud fra traileren kan man næsten forestille sig Quentin Tarantino retrospektivt ærgre sig over, hvorfor han ikke smed hæmningerne noget mere på ’Kill Bill’.

Præmissen lyder: Samuraien Manji har taget en masse liv, men må fortsætte sin nedslagtning af 1000 onde mennesker, da det er det eneste, som kan fjerne den udødelighedsforbandelse, han render rundt med. En dag møder han en ung pige, der gør ham til sin bodyguard, og sammen drager de ud for at gøre det af med de sværdkæmpere, der dræbte hendes forældre.

’Blade of the Immortal’ bygger på Hiroaki Samuras mangaklassiker af samme navn. Miikes filmatisering blev vist på Cannes i år, hvor anmelderne var lidt uenige om, hvordan de skulle forholde sig til det stilfulde voldsextravaganza. Men vores egen udsendte var fantastisk underholdt og skrev, at filmen overraskede »med overlegen visuelt flair, sprød dialog og fandenivoldsk mytologi«.

’Blade of the Immortal’ har premiere i USA til november, og så kunne det være forfriskende, hvis en dansk distributør gav den chancen.

Læs også: Cannes-highlights dag 2: Vi har set filmen, der bliver Tarantinos nye yndling

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af