David Bowie-fans fælder en tåre efter ‘Twin Peaks’-hyldest og lille cameo

David Bowie-fans fælder en tåre efter ‘Twin Peaks’-hyldest og lille cameo

Der havde været en del spekulationer om, at David Bowie ville genoplive sin rolle som Phillip Jeffries i den nye sæson af ‘Twin Peaks’ – på trods af at han døde før han kunne nå at være med på settet.

I afsnit 14 kom så forløsningen, som Bowie-fans havde håbet på. Sort of. Ikke alene var afsnittet dedikeret til det afdøde rockikon, hans scener fra prequel-filmen ‘Fire Walk WIth Me’ blev også inkorporeret hen mod slutningen. Det skete i en samtale mellem David Lynchs karakter FBI-agenten Gordon Cole og kollegaen Albert Rosenfeld, der spilles af ligeledes afdøde Miguel Ferrer.

David Bowie-fans blev ganske begejstret for det lille kip med hatten.

Læs også: Vilde spekulationer: Kan David Bowie være med i ‘Twin Peaks’?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af