Ellen Page kropsliggør queerkampen i ekstremt udtryksfuld dansevideo

Ellen Page kropsliggør queerkampen i ekstremt udtryksfuld dansevideo

Ellen Page har længe været en af LGBTQ-miljøets stærkeste stemmer med stærke lesbiske roller i eksempelvis sidste års ‘Freeheld’ over for Julianne Moore og som vært på Vices ‘Gaycation’-dokuserie.

Hendes seneste fortolkning af køns- og seksualitetskampen er mere rå og eksperimentel, men ikke desto mindre en utroligt stærk indkapsling af det åg enhver i LGBTQ-miljøet, har båret eller bærer. ‘Slack Jaw’ er en knap fire minutter lang minimalistisk, men ultraintim dansevideo mellem Page og hendes kæreste, koreograf Emma Portner, der samtidig fungerer som video til indiepop-duoen Sylvan Essos nye, titelbærende single.

Parrets fælles udtryk skifter mellem at være åbent og lukket, men hele tiden i stærk kontakt, der gør deres fælles koordinerede kamp endnu stærkere, specielt hen mod slutningen, hvor stolens symbolik tynger dem. Se den herunder – det er en lille perle.

Læs også: Ellen Page stjæler et barn i første trailer til den roste Netflix-film ‘Tallulah’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af