Fantastisk anekdote: Bryan Cranston blev taget med bukserne nede på sin bryllupsrejse

Nogle historier er for gode til at være sande, mens andre er for gode til at være løgn. Bryan Cranstons bryllupsrejse-anekdote falder klart i den sidstnævnte kategori. You can’t make that shit up.

Historien fortjener helt klart, at du ser videoen, så vi vil i spalterne her kun røbe, at den involverer Bryan Cranston i hed omfavnelse med sin kone i en lille bil på et tog mellem Schweiz og Italien. Og to familier som tilskuere.

Det er ikke første gang, Bryan Cranston fortæller mageløse beretninger fra sit liv, der mere og mere begynder at ligne hans rolle som Hal fra ‘Malcolm in the Middle’. Sidste år afslørede han, at han var mistænkt for mord i 1970’erne og hvordan han opfandt fake news, da han gik i high school.

Læs også: Bryan Cranston var mistænkt for mord i 1970’erne efter fantasier om at dræbe kok

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af