Nikolaj Coster-Waldau delte kryptisk tweet op til nattens ‘Game of Thrones’-afsnit

Nikolaj Coster-Waldau delte kryptisk tweet op til nattens ‘Game of Thrones’-afsnit

Artiklen herunder indeholder spoilers for seneste afsnit af ‘Game of Thrones’.

Efter en sæson med temmelig meget snak og kun afmålte stumper action fra den skuffe, der er markeret med ‘storslået’, kom der i går skub i sagerne i ‘Game of Thrones’. Jaime Lannisters hjemrejse med rovet fra indtagelsen af Highgarden endte i et slag mod en hær af dothraki-ryttere og en temmelig rasende drage.

Coster-Waldau varmede op til gårsdagens afsnit ved at retweete et klip og vedhæfte en kryptisk besked, der som regel ender med ordene »…must come to an end«.

Med afsnittets slutning in mente – hvor Jaime Lannister reddes fra den visse død i et flammehav, for blot at synke mod en anderledes våd død i en tilsyneladende unaturligt dyb sø – kan det snildt læses sådan, at vi har set det sidste til Jaime Lannister.

Men vi er ganske overbeviste om, at der er tale om en red herring og at vi ikke har set det sidste til Kongedolkeren (og Dronningedolkeren for den sags skyld) endnu. Selvom serien aldrig er veget tilbage fra kynisk at slagte seriens hovedkarakterer, så tyder Jaime Lannisters udvikling på, at hans rolle endnu ikke er udspillet. Der må næsten være et endeligt opgør af en art mellem ham og Cersei, før han kan fritages for sine lidelser. Uanset hvad, får hovedrollerne som regel altid en mere udspenslet død.

Men Nikolaj Coster-Waldau var ikke den eneste, der havde vittige bemærkninger op til nattens afsnit. Coster-Waldaus fjende på slagmarken fokuserede dog på hendes nuvundne ligeved og næsten-alliance med hipster-kongen i Norden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Clarke var i øvrigt ikke den eneste, der havde jokes om Snow og Danys kispus i ærmet. Sophie Turner delte et billede, som paparazzier og vittige internet-jokere havde skabt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Who did this ???

Et opslag delt af Sophie Turner (@sophiet) den

Gårsdagens afsnit bød på endnu en Stark-genforening mellem familiens to døtre, der i sine inkarnationer i virkelighedens verden har været buddies siden de begge blev castet til serien. Det benyttede Maisie Williams til endnu en af sine sassy bemærkninger, som Sophie Turner svarede på.

I næste uge er der lagt op til den endelige familie-genforening, hvis man skal tro næste uges preview, hvor Bran på den ene eller anden måde har været i kontakt med Jon Snow.

Læs også: Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau hang ud til en fodboldkamp til internettets store fornøjelse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af