‘Rick and Morty’-bagmændene tager afstand fra Adult Swims ‘Game of Thrones’-diss

‘Rick and Morty’-bagmændene tager afstand fra Adult Swims ‘Game of Thrones’-diss

‘Rick and Morty’ er overgået fra at være en animeret undergrundsserie på Cartoon Networks voksenorienterede nattesegment Adult Swim til at være et af Netflixs mange trækplastre. ‘Rick and Morty’ er med længder Adult Swims største succes til dato og en serie, der sjældent holder igen med referencer og kommentarer til andre popkulturelle fænomener.

Det lod også til at være tilfældet, da den igangværende tredje sæsons seneste afsnit ‘Rest and Ricklaxation’ sluttede med et temmelig hårdt diss rettet mod ‘Game of Thrones’. Det kom i form af en hilsen efter rulleteksterne, som man ofte ser, når et afsnit eller en film dedikeres til en bestemt afdød person. Her lød hilsenen: »The writing on ‘Game of Thrones’ (2011-2016)«

Nu viser det sig dog, at seriens skabere Justin Roiland og Dan Harmon intet har med disset at gøre og slet ikke har klappet af på den grove hilsen. Det startede både Roiland og seriens officielle Twitter-konto med at gøre klart og nu har Harmon udvidet forklaringen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Dan Harmon (@danharmon) den

Til Adult Swims forsvar skal det siges, at klippet lå efter serien og det ifølge kilder er et ret hyppigt forekommende indslag i deres normale sendeflade, men ikke nødvendigvis noget man kender til, hvis man ser det på nettet.

Læs også: ‘Rick and Morty’-skaberne smager seriens Mulan-inspirerede McNugget-sauce – og er mildt skuffede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af