‘Rick and Morty’s mission lykkedes: McDonald’s genskaber ‘Mulan’-dip fra 1998

‘Rick and Morty’s mission lykkedes: McDonald’s genskaber ‘Mulan’-dip fra 1998

Veltimet lige op til den egentlige premiere på ‘Rick and Morty’ sæson 3, har McDonald’s kokke-team endelig fundet opskriften på den særlige Szechuan Sauce, der fulgte med McNuggets i en begrænset periode i 1998 i forbindelse med premieren på Mulan.

Denne for mange glemte og popkulturelt marginaliserede dyppelse blev katapulteret til øjeblikkelig internetberømmelse, da Rick fra ‘Rick and Morty’ i deres surprise-afsnit 1. april forud for sæsonen i et af seriens bedste twists afslørede, at hans livs mission ikke var at vække sin familie fra de døde, men at få fingrene i Mulan-sovsen fra 1998. And it’s delicious!

I serien omtaler Rick dog sauce-jagten som seriens story arc, der egentlig skulle vare ni sæsoner mere, men det har McDonald’s på sin vis forpurret ved at sende seriens skaber Justin Roiland en ordentlig dunk af den lækre sauce.

McDonald’s røber, at der kun er lavet meget begrænsede mængder af saucen og der i øjeblikket ikke er planer for at bringe den tilbage til butikkerne.

Nu håber vi bare, at missionen fortsætter til hele verden kan få lov til at (gen)smage Mulan-temadyppelsen.

Læs også: ‘Rick and Morty’s overraskende sæsonstart afføder kamp for ‘Mulan’-inspireret McDonald’s-dip

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af