Ham fyren fra den der serie vinder Jimmy Kimmels første That Guy From That Show Award

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endelig får de den hæder, de fortjener: De skuespillere, som man kender ansigtet på, men aldrig lige har fået IMDb’et, så deres navn og øvrige meritter er tabt i tiden, som tårer i regn. De dedikerer hele liv i Hollywood og leverer den ene uforglemmelige, men sekundære præstation, så de stiger aldrig højere i graderne end allerforrest i det bagerste geled. De lever med at blive genkendt, men aldrig anerkendt.

Indtil nu: Her op til weekendens Emmy-uddeling har han netop uddelt den første That Guy From That Show Award til ham der fra ‘Silicon Valley’, du ved nok. Han er ret sjov. Han er også med i ‘Groundhog Day’.

De øvrige nominerede er ham der spiller en af dommerne, du ved, fra ‘The Good Wife’ eller sådan noget, ham der fra ‘The Wire’ og så ham der, der spiller militærmand i alle film og… ’24 Timer’.

PS: Ham der, der vinder, hedder Stephen Tobolowsky og har mere end 256 skuespiljobs på sit CV over en 40-årig karriere. Han har været med i ‘Memento’ og ‘Thelma og Louise’. Vis lidt respekt.

Læs også: ’Silicon Valley’ sæson 4: Pied Piper-nørderne er tilbage i topform

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af