Kumail Nanjiani ynder at pine sig selv med dårlige anmeldelser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er lidt nemmere at leve med de dårlige anmeldelser, når 98 procent af dem er positive. Men alligevel er de sidste to procent, det eneste Kumail Nanjiani fokuserer på. Særligt fordi den type anmeldelser er bemærkelsesværdigt trodsige.

I tilfældet ‘The Big Sick’, som Nanjiani har skrevet og spiller hovedrollen i (og som er løst baseret på Nanjianis eget liv), har han været ekstra sensitiv, fortæller han hos Jimmy Kimmel. I hvert fald har han aktivt opsøgt de få dårlige anmeldelser af filmen, for at se hvad kritikken gik på. Og den går primært på, at filmen er »meget raceblandet«. »For raceblandet«, faktisk.

Generelt nyder Nanjiani at svælge i sine fiaskoer: I starten indleder han med at liste ‘Silicon Valley’s mange Emmy-nomineringer, men manglende sejre de sidste to år (de vandt to i 2015).

Læs også: Kærlighed mellem racer er stadig tabu i Hollywood

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af