Twitter splittet: Nicole Kidman kysser sin serie-mand for næsen af sin rigtige mand efter Emmy-sejr

Twitter splittet: Nicole Kidman kysser sin serie-mand for næsen af sin rigtige mand efter Emmy-sejr
Nicole Kidman lykønsker Alexander Skarsgård med Emmyen for bedste mandlige birolle i en miniserie for 'Big Little Lies'. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

‘Big Little Lies’ kan være godt tilfredse med Emmy-høsten efter søndagens uddeling. Otte guldstatuetter kom de hjem med, blandt andet for bedste miniserie, bedste kvindelige hovedrolle i en miniserie til Nicole Kidman og bedste mandlige birolle i en miniserie til Alexander Skarsgård for deres ultraintense portrættering af Celeste og Perry Wright. Det var da han skulle modtage sidstnævnte, der opstod en situation, der har splittet Twitter i to.

På vej ned ad midtergangen møder Skarsgård-storebroren nemlig sin kone fra ‘Big Little Lies’, Nicole Kidman, der gav ham et hurtigt kys på munden. Lige ved siden af hende, stod hendes mand Keith Urban og klappede.

Reaktionerne på den lille gestus splitter sig generelt op i to lejre. De, der skriger: »det skete bare ikke, det der« og de, der siger: »sådan!«. Uanset hvilken lejr tweepsene tilhørte, blev Caps Lock-knappen brugt flittigt.

Dem der – som Keith Urban – applauderede kysset, sagde det her:

Dem der syntes, det var upassende, blev hurtigt rigtigt grimme i tonen:

De fleste er dog helt indforståede med, at det er standard at kysse Alexander Skarsgård, når han passerer forbi.

Til syvende og sidst er det værd at bemærke, at det ikke lader til at være et problem hjemme i Urban/Kidman-residensen, der så sådan her ud, da Kidman modtog sin pris:

Læs også: Internettet i vildrede over Alexander Skarsgårds tennisketsjer-maltrakterede penis i ‘Big Little Lies’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af