Twitters LGBTQ-community hylder Pennywise og Mr. Babadook som et nyt ikonisk par

Twitters LGBTQ-community hylder Pennywise og Mr. Babadook som et nyt ikonisk par

Hollywoods nyeste og mest fabelagtige par (det nye ‘IT’-par om man vil) er et overraskende fantasifuldt et af slagsen. De er nemlig både begge forbundet med at pine og dræbe børn og . Og så er de begge opdigtede karakterer fra gyserfilm.

Twitter har en fest over at shippe The Babadook og Pennywise The Clown fra ‘IT’. Og hvis du har lidt svært ved at forstå ræssonnementet bag den fantasifulde kærlighedshistorie, så er det måske fordi, der ikke rigtig er noget. Udover selvfølgelig at tage brodden af karakterernes uhygge og gøre dem lidt mere menneskelige.

Det startede – som alle store Hollywood-kærlighedshistorier i det 21. århundrede – med fan-fiktion.

Det var gnisten, der startede et lidenskabeligt bål.

Twitter-brugerne så igennem fingre med karakterernes mørke sider (for eksempel at Pennywise i Stephen Kings roman myrder børn og en bøsse) for at glæde sig over det himmelske match.

Men der opstod naturligvis hurtigt kurrer på tråden i det fællesforfattede narrativ.

(Det sidste postulat er ikke nødvendigvis sandt. ‘It’-skabningen er så vidt vides kønsløs og kan antage forskellige former. Måske som et kønspolitisk statement for at vise, at køn er en illusion?)

Historien endte slutteligt trist for Pennywise – hvilket nok er for det bedste med tanke på hans grimme sider.

Det er den naturlige progression efter The Babadook blev et LGBTQ-ikon på mange af sommerens Pride-parader. Her var forklaringen lidt løst, at han også bare var ked af at bo i et skab og havde brug for at springe ud og at Netflix havde kategoriseret ‘The Babadook’ som en LGBT-film. Pennywises skjulte homoseksuelle drifter bliver ikke som sådan forklaret – udover at han ville se fantastisk ud hånd i hånd med The Babadook.

Læs også: ‘The Babadook’ får repremiere efter filmens titulære monster er blevet LGBTQ-ikon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af