Afsporet interview vækker ægte glæde hos den notoriske træmand Harrison Ford

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kombinationen af en stærkt sarkastisk Ryan Gosling, den særdeles oplagte interviewer Alison Hammond fra det britiske morgenprogram ‘This Morning’ og to glas whisky får Harrison Ford til at udvise ægte begejstring i hvad, der vel dårligt kan betegnes som et interview.

Alison Hammond kommer i al fald ikke tilbage med mange citater, der kan bruges til at belyse ‘Blade Runner 2049’. Til gengæld kommer hun hjem med en viral video, der rummer noget så sjældent som Harrison Ford, der skraldgriner.

Han er ellers som regel en anelse tvær og kontrær, når han for 20. gang skal forklare, hvordan han har det med sine mange reboots. Den potentielt dårlige stemning får intervieweren ekstremt hurtigt afværget ved hjælp af gammel ‘Blade Runner’-memorabilia, mens hun får flyttet Ryan Gosling ud som anden violin. Det viser sig at være meget effektivt.

Læs også: Se øjeblikket hvor Ryan Gosling fik én på skrinet af Harrison Ford i ‘Blade Runner 2049’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af