En tredje ‘Sex and the City’-film drukner i personangreb og påståede krav

En tredje ‘Sex and the City’-film drukner i personangreb og påståede krav
Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall og Cynthia Nixon til premieren på 'Sex and the City 2'.

Lige så medrivende og velfortalt ‘Sex and the City’-tv-serien var, lige så hul og ligegyldig var den anden film, der skulle runde fortællingen om de fire New Yorker-kvinder af på en afstikker i Abu Dhabi. Den endte med at vinde tre Razzie-priser, bedre kendt som den omvendte Oscar.

Selvom Sarah Jessica Parker har erkendt filmens slagsider, så har hun også anerkendt, at den indtjente en hel masse penge. Og det har det med at skabe et behov for flere film. Derfor har en ‘SATC3′ da også længe været på tegnebrættet og et manuskript skulle efter sigende ligge klar.

Men i sidste måned lukkede Sarah Jessica Parker til sin egen og mange fans’ skuffelse ned for projektet bare 12 dage før, optagelserne skulle være gået i gang – på trods af meldingerne tidligere gik på, at de bærende karakterer alle var med på idéen – til samme løn, ifølge forlydender. Sarah Jessica Parker gav ikke nogen yderligere forklaring på aflysningen, men understregede, at hun var skuffet.

Kim Cattrall, som de flest kender som Samantha i serien, har dog en ganske anden udlægning af sagen, der har ført filmen, serien og dens skuespillere ud i en ret grim cyklus af mudderkast.

Ifølge britiske tabloidaviser var det Kim Cattralls krav om at få grønt lys til andre projekter, der drev en kæp i hjulet. Hun har tidligere i år udtalt, at hun var meget mere interesseret i en spin off-historie om Samantha-karakteren end en traditionel ‘Sex and the City’-fortsættelse.

På Twitter skriver hun dog, at hun ikke har fremsat nogen krav, udover kravet om ikke at lave flere ‘SATC’-film.

Den udtalelse har hun uddybet i et interview med Piers Morgan til hans serie ‘Life Stories’ – og det er her, det for alvor bliver personligt.

»Det er ret ekstraordinært, at få nogen som helst form for negativ presse, efter du har sagt nej næsten et helt år – at få at vide du er krævende eller en diva,« sagde hun blandt andet.

»Det er her, jeg virkelig godt kunne tænke mig, at folkene fra ‘Sex and the City’ og i særdeleshed Sarah Jessica Parker havde været sødere. Jeg synes virkelig, hun burde have været sødere. Jeg ved ikke, hvad hendes problem er, det har jeg aldrig vidst«.

Hun hævder blandt andet, at hun havde været mere interesseret i projektet, hvis de rent faktisk havde taget kontakt til hende.

»Det sædvanlige i et sundt forhold – eller i en samtale om et job i branche – er, at nogen spørger: “Er du ledig?” og du svarer […] “ja, tak skal I have, men jeg er på en måde et andet sted i livet lige nu, men tak“ og vedkommende svarer “det er fint, held og lykke til dig, jeg ønsker dig alt det bedste”«, forklarer hun og fortsætter:

»Det er ikke, hvad der skete her, det er… Det føles som et giftigt forhold.«

Men sagaen slutter ikke her. Willie Garson, der spiller seriens Stanford Blanch, har reageret på Kim Cattralls kommentar om det »giftige (toxic) forhold«, hvor han samtidig beskylder Cattrall for at fordreje historien.

Man får en stærk fornemmelse af, at mudderkastningen ikke er ovre endnu.

Læs også: De 20 bedste HBO-serier nogensinde – drama

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af