Folkemængder demonstrerede foran McDonald’s efter relancering af ‘Rick and Morty’-inspireret dip

Det ville nok ikke have krævet meget mere end en enkelt Google-søgning for McDonald’s-kokken at komme frem til, at det ville skabe en usund balance imellem udbud og efterspørgsel blot at lave en enkelt grydefuld szechuan sauce til USA’s hungrende ‘Rick and Morty’-fans.

Det skabte i al fald tumultariske scener, da den efterhånden sagnomspundne nugget-sauce i weekenden blev lanceret for en enkelt dag i udvalgte McDonald’s-restauranter i hele USA. ‘Rick and Morty’s ekstremt dedikerede fanbase var mødt op i hobetal for at få fingrene i saucen, der pludselig opnåede popkulturel og historisk relevans det øjeblik, det indgik som omdrejningspunktet for tredje sæsons første afsnit.

Men de fleste restauranter havde fået 20-70 bægre af den – ifølge Grandpa Rick – lækre sauce, hvilket var alt, alt for lidt til at dække efterspørgslen. At dømme efter videoer på Twitter var flere hundreder samlet i restauranterne, der messede »we want sauce« efter de sagesløse McDonald’s-medarbejdere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad værre er, at der er forlydender om decideret chikane af medarbejdere og tyveri, ligesom politiet flere steder måtte rykke ud til de oprørte horder. Der går samtidig historier om, at de få heldige, der fik fingre i den særlige szechuan sauce var i stand til at sælge den på stedet for 175 dollar bægeret. Hvilket dog er peanuts i forhold til det originale bæger, der blev budt op i 15.000 dollar på eBay.

Nu har McDonald’s taget den massive efterspørgsel til efterretning og lovet meget mere kinesisk dippenade til masserne.

Indtil videre tyder alt stadig på, at det er en glæde der kun er amerikanere forundt, så vi må nøjes med en temmeligt præcis opskrift baseret på den originale sauce.

Læs også: ‘Rick and Morty’s mission lykkedes: McDonald’s genskaber ‘Mulan’-dip fra 1998

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af