Harrison Ford tryner Ryan Gosling ved at glemme hans navn

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Få Hollywood-stjerner kan slippe afsted med arrogance på Harrison Ford-niveau. Han er berygtet for sine (få) kompromisløse interviews, hvor han giver korte, mumlende svar, så promo-rundturen for ‘Blade Runner 2049’ har sikkert vakt bekymringer på PR-kontoret hos Columbia.

Det viser sig, at Harrison Ford i et interview med Graham Norton er uvant åbenmundet, mens Ryan Gosling er endt som syndebukken for Fords narrestreger. For selvom Gosling er hovedpersonen i opfølgeren på Ridley Scotts klassiker, så skal han ikke tro, han er noget ved siden af legenden Ford.

Harrison Ford har dog selvironi og -erkendelse nok til at røbe, at han – selvom han fik lov at være med – i det store hele er sekundær i ‘Blade Runner 2049’, der har premiere på torsdag.

Læs også: De udenlandske anmeldere er enige: ’Blade Runner: 2049’ er en af de bedste sci-fis nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af