Kun én joke var over grænsen i den teenage-lumre Netflix-animationsserie ‘Big Mouth’

Kun én joke var over grænsen i den teenage-lumre Netflix-animationsserie ‘Big Mouth’
Karakteren Jessi fra 'Big Mouth'. (Foto: Netflix)

Der bliver ikke lagt fingre imellem om pubertetens forfærdelige luner og den spirende seksualitets klamme akavethed i den nye Netflix-serie ‘Big Mouth’, der er udviklet af komikeren Nick Kroll og Andrew Goldberg, der er forfatter på ‘Family Guy’. I serien siver væskerne fra de unge drenge som fra en gletsjer i helvede og pigerne taler med deres vaginaer, der har Kristen Wiigs stemme. Det er der vi er på termometeret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For en serie på Netflix, der godt kan være ganske hårdhændede omkring underlivet (når det for eksempel dukker op i børneprogrammer), lader ‘Big Mouth’ til at skubbe grænserne for hvad man må og kan på streamingtjenesten. Derfor var der overraskende nok kun én penis-joke, der blev for meget.

Seriens jokes blev allesammen testet i det famøse writing room og de, der fremkaldte mere »uuuh« end latter røg på gulvet. Undtagen én, som Netflix imidlertid selv skar fra.

Det fortæller Andrew Goldberg i et interview med The Wrap – hvor han også fortæller om joken:

»Der var kun én ting, som Netflix følte, var for ulækker, og det var det meget vel-renderede, grafiske skud af et termometer, der kommer ud af et urinrør. Vi var selv 50/50 på om vi kunne lide det. De sagde “det synes vi ikke, skal med” og vi var sådan, “det synes vi heller ikke”«, forklarede han.

Med det billede på nethinden er vi på sin vis glade for, at netop den passage blev sløjfet. Der er i forvejen rigeligt i serien, der kan pirke til bornertheden.

Det øvrige stemmecast består af en ret imponerende samling af komikere og SNL-afhoppere, som John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen og Jenny Slate.

Læs også: Kristen Wiig er talende vagina i trailer til Netflix-serien ’Big Mouth’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af