Margot Robbie er modcastet Oscar-kandidat i trailer til ‘I, Tonya’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tonya Harding var den amerikanske drøms syndefald i 90’erne: Den altid smilende pige fra en trailer trash-baggrund med en voldelig far, der gik fra at være USA’s skøjtedarling til national skamplet, da hun skurkagtigt forsøgte at sætte sin ærkerival Nancy Kerrigan ud af spillet inden OL i Lillehammer i 1994.

Det er den fantastiske historie, Craig Gillespie (‘Lars and the Real Girl’) har taget fat i – og overraskende modcastet gudesmukke Margot Robbie (‘The Wolf of Wall Street’) til rollen som all-american-kvinden Tonya i pangfarver og med kruset pandehår.

Filmen havde verdenspremiere på Toronto Film Festival , hvor mange anmeldere var helt oppe at ringe over filmens sortkomiske blik på det amerikanske samfund og dens mediekultur. Det skulle samtidig være et forholdsvist sympatisk portræt af Tonya Harding, som Margot Robbie lægger krop og skuespil til.

Robbie skulle levere sin klart bedste præstation hidtil og ligger langt fremme i prognoserne for bedste skuespillerinde ved næste års Oscar-uddeling.

‘I, Tonya’ rammer de danske biografer den 2. februar.

Læs også: 10 hypede film fra Toronto Film Festival, som vi ikke kan vente med at se

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af