Se øjeblikket hvor Ryan Gosling fik én på skrinet af Harrison Ford i ‘Blade Runner 2049’

Se øjeblikket hvor Ryan Gosling fik én på skrinet af Harrison Ford i ‘Blade Runner 2049’

Det har været den helt store røver på Harrison Ford og Ryan Goslings pressetur for ‘Blade Runner 2049’. Og det er også en god historie:

Harrison Ford slog Ryan Gosling hårdt i ansigtet i en scene – ved et uheld lader det til. Efter det uheldige slag fandt crewet is til Goslings kæbe, men 75-årige Ford skubbede ham væk for at køle sin pote ned. Ford forsøgte at gøre det godt igen ved at besøge en mopset Ryan Gosling i hans trailer med en flaske whisky, men midtvejs igennem fik han kolde fødder og tog flasken med sig igen, efter han havde serveret et glas for en nu endnu mere fornærmet Gosling.

Det er en historie, makkerparret har fortalt til både GQ, hos Jimmy Fallon og senest da de begge besøgte the Graham Norton Show, men hos sidstnævnte fik historien en ekstra krølle på halen. Det var nemlig lykkedes at finde den eksakte frame frem, da Fords erfarne højrehook landede på Goslings kraftige kæbe.

Det ser sådan her ud:

Det er svært at udpege, hvad der er bedst ved billedet. Goslings tegneserie-agtige udtryk af omtågethed og overraskelse eller Fords chokerede reaktion, der skriger »ups, jeg fuckede op«.

Du kan se Harrison Fords totale mangel på anger herunder:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Blade Runner 2049’ har premiere i morgen.

Læs også: Harrison Ford tryner Ryan Gosling ved at glemme hans navn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af