‘Vikings’ sæson fem byder på to danske stjerner og masser af blod – se teaseren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du også har brug for at få udfyldt tomrummet efter ‘Game of Thrones’, så ligner ‘Vikings’ sæson fem et oplagt bud. Især hvis man har set de fire første.

Teaseren for den kommende sæson lover masser af blodige kampe, når – *spoiler alert* – Ragnar Lothbroks (Travis Fimmel) efterkom skal kæmpe om magten efter deres fars chokerende død i slutningen af sæson fire.

I den kommende sæson, der strækker sig over 20 episoder, sætter Lothbroks sønner ud på en mission for at hævne deres afdøde far. Det danske talent Alex Høgh Andersen spiller rollen som en af Lothbroks mange sønner, Ivar the Boneless, der kommer til at spille en central rolle i den kommende sæson.

Skarpt flankeret af Hvitserk (spillet af danske Marco Ilsø) kæmper Ivar mod Lagertha (Katheryn Winnick) om titlen som hersker over Kattegat, mens hans bror Bjorn (Alexander Ludwig) udforsker Afrika, og England forsvarer sig mod de indvaderende vikinger.

‘Vikings’ sæson fem får premiere den 29. november og kan ses på HBO Nordic.

Læs også: Dansk ’Vikings’-stjerne tager tykt pis på sig selv i kort mockumentary

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af