’Westworld’-skabere teaser Medievalworld og Romanworld

’Westworld’-skabere teaser Medievalworld og Romanworld
Evan Rachel Wood som Doleres i 'Westworld'

Dette er ingen spoiler: I Michael Crichtons oprindelige ’Westworld’ fra 1973 kan pengestærke gæster besøge titlens westernunivers, men har samtidig mulighed for at tage et smut forbi temaparkerne Medievalworld og Romanworld, hvor man kan lege ridder i middelalderens Europa eller fyre op for togaen under et festligt bakkanal i det gamle Rom.

I første sæson af ægteparret Jonathan Nolan og Lisa Joys serielle opdatering udspillede det meste af handlingen sig mellem dumdristige cowboys og lystige barmadammer. Slutningen på sæsonen var som hulelignelsen, der gav kraftige antydninger af, at universet er større, end mange måske troede.

Deadline oplyser, at Nolan og Joy under en paneldiskussion ved Vanity Fairs store branchesammenkomst skulle være blevet spurgt om, hvorfor de udelod Medievalworld og Romanworld i den første sæson, hvorefter frækt Jonathan Nolan svarede:

»Vi var nødt til at gemme noget til anden sæson«.

For et år siden ved New York Comic Con blev den yngre Nolan-bror stillet det samme spørgsmål, og her afviste han dog, at de ville udvide universet.

Mange medier spekulerer allerede på, om vi nu også får de to ny verdener at se, eller om det er røgslør for noget helt tredje og større. For større bliver anden sæson på alle tænkelige måder.

»Optagelserne er nået halvvejs, og det er dobbelt så ambitiøst som den første sæson. Dobbelt så crazy. Jeg troede ikke, det kunne bliver større og vildere. Nu er vi halvvejs igennem, og jeg kan bare ikke tro med mine egne øjne, hvad vi har gang i«, udtalte Evan Rachel Wood, som spiller robotten Doleres, for nylig til Coveteur og røbede samtidig, at hendes ’good cowgirl gone bad’-karakter er meget anderledes i den nye sæson.

Sæson 2 af ’Westworld’ forventes at have premiere engang i løbet af foråret.

Læs også: Revolutionen tager fart i første trailer for ‘Westworld’ sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af