Channing Tatums bud på en åbningsmonolog er naturligvis en dans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oscar-værdige roller, de forbudte trin, klatrevægslignende sixpacks, god med børn og tilmed funny bones. Der er virkeligt mange grunde til, at Channing Tatum hastigt er på vej til at blive USAs (og internettets) største sweetheart.

Derfor var det naturligvis også oplagt at kalde Tatum ind som gæstevært denne uge, hvor Jimmy Kimmel holder fri. Men uprøvet som han er, har han brug for alle de hjælpende hænder, han kan få. I segmentet lærer han derfor både af Ellen DeGeneres og går all in på dans, inden han lærer at være sjov af to børn.

Der er ingen tvivl om, at han er vor tids Fred Astaire.

Læs også: James Corden oplæres som ‘Magic Mike’-stripper af Channing Tatum

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af