Christian Bales kompromisløse Dick Cheney-transformation udløser joke-storm på Twitter

Christian Bales kompromisløse Dick Cheney-transformation udløser joke-storm på Twitter
Christian Bale til premieren på 'Hostiles' i september 2017. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Den walisiske yndlings-Batman Christian Bale er kendt for at tage sine fysiske transformationer til ekstremerne, når han eksempelvis skifter mellem at spille en afpillet bokser til 90 kilos kødfuld Bruce Wayne. Men hans kommende rolle som den tidligere vicepræsident Dick Cheney i det kommende politiske drama ‘Backseat’ hører til blandt yderpunkterne i en helt anden retning.

Forvandlingen har været undervejs et stykke tid, men nye billeder af Christian Bale netop nu viser, at han efterhånden er gået full Cheney. Ikke alene er han blevet rundet gevaldigt og øjenbrynene farvet grå, han har også kronraget sig og fjernet sin tidligere markante, mørke skægvækst.

Det sendte naturligt nok Twitter ud i en storm af jokes om den vilde transformation.

Optagelserne til ‘Backseat’ er i gang med Adam McKay (‘The Big Short’) ved roret. Sam Rockwell er efter sigende klatret i George Bush-dragten.

Læs også: Christian Bale er nærmest uigenkendelig efter sin seneste vilde transformation

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af