Emilia Clarke vrisser over det ensporede fokus på nøgenhed i ‘Game of Thrones’

Emilia Clarke vrisser over det ensporede fokus på nøgenhed i ‘Game of Thrones’
Emilia Clarke i rollen som Daenerys Targaryen.

Der er blevet sagt og skrevet uendeligt meget om Emilia Clarkes nøgenhed i rollen som Daenerys Targaryen i ‘Game of Thrones’. Nogle mener, at hendes nøgenhed ikke tilfører serien noget, mens andre mener, det er direkte skadeligt for portrætteringen af kvinder i populærkultur.

Emilia Clarke selv mener, at det er ved at blive en alt for triviel, bornert omgang rundhyl om noget meget naturligt.

Clarke kan findes på forsiden af Harper’s Bazaars december/januar-udgave i forbindelse med et interview, hvor hun tydeligvis er træt af snakken.

»Jeg begynder at blive virkelig irriteret over det her nu, fordi folk siger: “Nå, ja. Alle pornosiderne gik ned, da ‘Game of Thrones’ kom tilbage på skærmen. Jeg har det bare sådan: ‘The Handmaid’s Tale’?«, siger hun blandt andet.

»Jeg fucking elsker den serie og jeg græd, da den sluttede, fordi jeg ikke kunne håndtere, ikke at se den. Den er ren sex og nøgenhed. Der er så mange serier, der er centreret omkring det meget sande faktum, at mennesker reproducerer sig. Mennesker boller for nydelse – det er en del af livet«, siger hun.

Tidligere på året luftede Emilia Clarke ligeledes sine frustrationer over den kritik og omtale, nøgenheden førte med sig i et interview med Elle.

»Fordi jeg må høre meget lort for at have nøgen- og sexscener. Det, i sig selv, er så antifeministisk. Kvinder, der hader på andre kvinder, er bare problemet. Det er foruroligende«, sagde hun dengang.

Læs også: Emilia Clarke deler sine førstegangsoplevelser med sprut, drager og Jason Momoa

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af