Henry Cavill ligner en hudfarvet Shrek med sit CGI-fjernede overskæg i ‘Justice League’

Henry Cavill ligner en hudfarvet Shrek med sit CGI-fjernede overskæg i ‘Justice League’
Henry Cavill med det famøse overskæg, der har kostet millioner for Warner Bros. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Vi skrev det allerede i vores anmeldelse: Én af de ti ting, vi hader ved ‘Justice League’ er, at den er frygtelig grim. Et godt eksempel på det er Henry Cavills CGI-redigerede Superman-fjæs, der ser umanerligt underligt ud i Joss Whedons re-shoots til filmen.

Det ligner, at han har fået en ansigtsprotese fra næsetippen og ned, der får ham til at ligne Jim Carrey i den sidste scene i ‘Jeg, Mig og Irene’ (den husker du godt, ikke?).

Det skyldes, at Henry Cavill var kontraktuelt bundet af Paramount til at bibeholde en ordentlig snotbremse på overlæben til ‘Mission Impossible 6’, da ekstrascenerne skulle skydes til ‘Justice League’. »Pyt, det fjerner vi i redigeringen«, tænkte Warner Bros. dengang, men når sådan en historie slipper ud, er der svært ikke at fokusere stift på Cavills overlæbe. Særligt når resultatet har vist sig at være intet mindre end grinagtigt, som internettet de seneste dage ikke har været sene til at bide mærke i.

Læs også: ‘Justice League’: »Jeg hader, at du er så grim«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af