’House of Cards’ klar til at genoptage produktion uden Kevin Spacey

’House of Cards’ klar til at genoptage produktion uden Kevin Spacey
Robin Wright som Claire i 'House of Cards'

Optagelserne af sjette sæson af ’House of Cards’ var så småt ved at starte, da anklagerne mod Kevin Spacey om seksuelle krænkelser af unge mænd piblede op til overfladen. Siden har produktionen stået i stampe, mens Netflix og manuskriptforfatterne har forsøgt at rense alle spor af Spacey fra serien.

Den seneste nyhed i udviklingen er, at produktionen er sat til at starte op igen den 8. december, skriver Deadline. Kevin Spacey og hans Frank Underwood-karakter er ude af serien for stedse.

Deadline bygger deres information på et brev til ’House of Cards’-holdet fra Pauline Micelli, der er vicepræsident hos produktionsselskabet Media Rights Capital. I brevet indikerer Micelli, at holdet bag serien vil blive betalt ekstra for de to uger mellem 27. november og 8. december, hvilket Deadline formoder er slutdatoen for orlovsperioden.

I brevet siger Pauline Micelli blandt andet:

»De seneste to måneder har testet og afprøvet os alle på måder, som ingen havde kunnet forudsige. Den ting, vi har lært gennem processen, er, at denne produktion er vigtigere end bare én person, og vi kunne ikke være mere stolte af at blive associeret med et af de mest loyale og talentfulde casts og hold i branchen«.

I brevet giver Micelli desuden udtryk for, at »vi vil selvfølgelig forstå, hvis crew-medlemmer er nødt til at finde arbejde midlertidigt, som forhindrer dem i at vende tilbage til vores produktion«.

Læs også: Netflix bør give ’House of Cards’ kniven én gang for alle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af