Jason Momoa er vanligt immun over for ‘Justice League’-kritik

Jason Momoa er vanligt immun over for ‘Justice League’-kritik
Jason Momoa som Aquaman i 'Justice League' (Foto: Warner Bros. Pictures)

‘Justice League’ var på mange måder en hård fødsel, der red for meget på ryggen af en skuffende ‘Batman v. Superman’ og ikke nok på den vigtige ‘Wonder Woman’, som blev yderligere kompliceret af et instruktør-skifte undervejs. Ikke overraskende er den blevet modtaget med anmeldelser, hvoraf de bedste svinger sig op på lunken.

Ligeledes uoverraskende preller kritikken dog af på Jason Momoa som vand på en Aquaman. I et interview with Entertainment Weekly forklarer han, at han ikke gider bruge tid på haterne – hvilket reflekterer hans chillede surferdude-tilværelse i virkeligheden.

»Jeg prøver at holde mig fucking fra, hvad folk skriver. Nogle af mine venner sagde “Det kører ikke så godt for ‘Justice League'” og det gjorde mig lidt ked af det. Men jeg ville ikke opsøge det selv. Jeg vil ikke opsøge det dårlige og negative. Det synes jeg ikke er brugbart, det hjælper ikke«, siger han blandt andet.

Jason Momoa fortæller, at han allerede har set den to gange og anerkender, at det naturligvis er en anderledes oplevelse, afhængig af hvilket mindset seeren har. Er man på forhånd positivt stemt over for superheltefilm, får man også en bedre oplevelse af Aquaman; en karakter som Momoa i øvrigt tilskriver Zack Snyder æren for.

Han forklarer i øvrigt over for Entertainment Weekly, at meget af baggrundshistorien for hans karakter Arthur Curry aka. Aquaman blev skåret fra og at det naturligvis har efterladt en del ubesvarede spørgsmål.

Læs også: Jason Momoa og Kristofer Hivju udgør en frygtindgydende drukfælle-duo i ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af