Jason Momoa og Kristofer Hivju udgør en frygtindgydende drukfælle-duo i ‘Game of Thrones’

Jason Momoa og Kristofer Hivju udgør en frygtindgydende drukfælle-duo i ‘Game of Thrones’

Jason Momoa må formodes at være den nok største ‘Game of Thrones’-fan, der har været med i ‘Game of Thrones’. Han forspilder aldrig chancen for at mødes med det tilbageværende cast og crew på en nordirsk pub. Det demonstrerer han meget godt med sit seneste galleri på Instagram.

I galleriet hænger han ud med blandt andre Kit Harington, Liam Cunningham, Rory McCann og seriens skaber David Benioff, men alligevel fremhæver han Kristofer Hivju, som han mødte for første gang.

Det kan næsten ikke undgås at sætte gang i nogle umanerligt bloddryppende fanfiction-fantasier om hvordan, magtforholdet i ‘Game of Thrones’ ville have set ud, hvis Khal Drogo og Tormund Giantsbane havde slået pjalterne sammen i ‘Game og Thrones’. Med det fjæs de to sætter på, ville de fleste ‘Game of Thrones’-familier formodentlig bøje deres knæ af led for wildling/dothraki-duoen. Alternativt havde de hugget hinanden til tatar.

Kærligheden på tværs af klaner er tilsyneladende gengældt:

Sidste år festede Jason Momoa også med ‘Game of Thrones’-holdet i Belfast og dengang gik spekulationerne på, at han ville have en mindre rolle i den seneste sæson. Det skete som bekendt ikke, så mon ikke han bare nyder at hænge ud med hele holdet.

Læs også: Emilia Clarke deler sine førstegangsoplevelser med sprut, drager og Jason Momoa

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af