Jennifer Lawrences forhold til Darren Aronofsky gjorde ‘Mother!’ til et særligt helvede

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alle, der har set ‘Mother!’ er splittet: Der var dem, der elskede den for sin mareridtsagtige malstrøm og der var dem, der nedsablede den for sit himmelråbende navlepilleri.

Den splittelse lader til at være sevet helt ind i privaten hos hovedrolleindehaveren Jennifer Lawrence og ‘Mother!’s instruktør Darren Aronofsky, der under og efter optagelserne til filmen dannede par. Lawrence nåede til et punkt, hvor det hele blev for meget, mens Aronofsky ikke kunne få nok.

»Han kommer tilbage fra [presse]touren og [filmen er] alt han vil snakke om. Jeg forstår det: Det er hans baby. Han skrev den, han udtænkte den, han instruerede den. Jeg tog dobbeltvagter i forsøget på at være en støttende partner og samtidig være sådan: “Må jeg please, for guds skyld, slippe for at tænke på ‘Mother!’ i ét sekund?”«

Det afslører hun over for Adam Sandler i Varietys samtaleinterview-format ‘Actors on Actors’, hvor de to diskuterer deres forhold til kritik.

»Og så ville han begynde at læse anmeldelser højt, og til sidst var jeg sådan: “Det er ikke sundt. Jeg har ikke tænkt mig at gøre det, for hvis jeg læser dem, så begynder jeg at gå i forsvarsposition.” Særligt fordi, han var min kæreste. Jeg vil ikke have det til at lyde som om i et interview, at jeg forsvarer vores forhold på nogen måde. Det var fedt, det vi gjorde. Folk, der hader ‘Mother!’, hader den virkelig. Men det skal ikke forsvares«, siger hun blandt andet.

Du kan se en bid af interviewet herover eller læse det hos Variety.

Læs også: Sjældent har en filmskaber haft hovedet så langt oppe i egen Hollywood-røv som i ‘Mother!’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af