Jimmy Kimmels forslag til ‘Stranger Things’-spinoff er indbegrebet af 80’er-corny

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Stranger Things’ har styr på sine 80’er-referencer, men er temmeligt kræsne omkring dem. For 80’erne var ikke kun ‘The Goonies’, ‘Dungeons & Dragons’ og ‘Dig Dug’. 80’erne var også aids-frygt, John Lennon blev skudt og semi-sløje tv-serier fyldte sendefladen.

Perfect Strangers‘, der løb fra 1986-1993, er næppe en serie, de fleste danskere nikker genkendende til. Det vil Jimmy Kimmel lave om på med et mash-up af den gamle serie med ‘Stranger Things’ – mest af alt fordi titlerne passer godt sammen.

Både ‘Perfect Strangers’ såvel som ‘Perfect Stranger Things’ omhandler en tilknappet newyorker, der pludselig får besøg af sin fætter fra Europa. I Kimmels version er Europa bare skiftet ud med The Upside Down. Foruden ‘Perfect Strangers’s oprindelige cast, Bronson Pinchot og Mark Linn-Baker, har Kimmel også fået fire af ‘Stranger Things’-børnene med i mashuppet.

Slutteligt formår Kimmel at puste nyt liv i ‘House of Cards’ via et mashup med ‘Full House’.

Læs også: Dave Grohl overtog Kimmels Halloween-monolog klædt ud som Letterman

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af