Larry David laver jokes om Holocaust og Hollywoods sexskandaler i kontroversiel ‘SNL’-åbningsmonolog

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Larry David er aldrig bleg for at sige sin uforbeholdne mening eller træde folk over tæerne, hverken i sin rolle som den ekstremt kværulerende udgave af sig selv i ‘Curb Your Enthusiasm’ eller som komikeren Larry David. I aftenens ‘Saturday Night Live’ stod David for værtsrollen og lagde iskoldt ud med jokes om kvinder, Holocaust og Harvey Weinstein.

I monologen taler komikeren blandt andet om, på sin meget Larry David’ske måde, at han er lidt irriteret over, at den ting, mange af de sexchikaneanklagede Hollywoodmagthavere såsom Weinstein, Brett Ratner og James Toback har tilfælles, er, at de er jødiske mænd. »Jeg kan ikke lide, når jødiske mænd er i nyhederne for dårlige ting. Jeg gider ikke at se, at Weinstein tog den ud af bukserne«, siger han blandt andet, inden han rykkede videre til endnu grovere jødejokes.

»Jeg voksede op i Polen omkring den tid, Hitler kom til magten. Ville jeg stadig tjekke kvinder ud, hvis jeg sad i en koncentrationslejr? Der er ikke rigtig nogen gode scorereplikker i en koncentrationslejr, vel?«.

Folk på Twitter har allerede beklaget sig over Davids »ufølsomme« jødejokes og kalder monologen for usmagelig. Bedøm selv i videoen ovenfor.

Læs også: Larry David spiller sit eget røvirriterende selv fra ‘Curb Your Enthusiasm’ i Seth Meyers-sketch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af