Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk er uenige om Lord Bendtners ‘Game of Thrones’-troskab

Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk er uenige om Lord Bendtners ‘Game of Thrones’-troskab

At Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk har en fælles interesse i fodbold, når kameraerne er slukket på ‘Game of Thrones’-settet, har været kendt siden de under optagelserne til sidste sæson så en ligakamp i Sevilla sammen. Men den fælles interesse i spillet, deres rødbedefarvede pas og deres kontrakt med HBO gør dem ikke nødvendigvis enige om alt.

Det står klart efter Danmarks herrelandshold i fodbold i tirsdags kvalificerede sig til VM i Rusland til sommer. Den anledning brugte Nikolaj Coster-Waldau til at hylde fodboldlandsholdets svar på The Lord of Light Nicklas Bendtner.

Det fik en fan til at spekulere i Lord Bendtners hypotetiske tilhørsforhold, hvis han var blevet født i Westeros fremfor på Amager.

Det havde Coster-Waldau naturligvis et hundrede procent neutralt svar på.

Og det var så her, Pilou Asbæk blandede sig. På trods af Coster-Waldaus tungtvejende argumentation havde Pilou Asbæk ikke tænkt sig at godtage det bud uden videre.

Hvis ‘Game of Thrones’ så bare gad at få fingeren ud med den sidste sæson, så vi inden VM rent faktisk kunne afgøre, hvorvidt den mest vindende fodboldtaktik er at betale jernprisen eller altid at betale sin gæld.

Læs også: Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau hang ud til en fodboldkamp til internettets store fornøjelse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af