‘Rick and Morty’ giver fans en alternativ sæsonafslutning i anledning af Thanksgiving

Savnede du også Mr. Poopybutthole i sæson 3 af ‘Rick and Morty’? Så bered dig på at få en mavepuster midt i føle-registret.

‘Rick and Morty’ og Adult Swim har nemlig i anledning af Thanksgiving lagt en følelsesladet alternativ afslutning på sæsonen ud, der fokuserer på den kreativt navngivne Mr. Poopybutthole og alt det, han har at være taknemmelig for. Det fungerer som en slags stum gengivelse af sæsonens egentlige afslutning med et fotoalbum, der er fyldt med små easter eggs – fra Beyoncé til helikopteren fra Pickle Rick-afsnittet.

Nogle fans blev en anelse skuffede over afslutningen på ‘Rick and Morty’s tredje sæson, der skruede status tilbage til quo, som en diametral modsætning til sæson 2’s afsluttende cliffhanger. Den alternative Poopybutthole-afrunding ændrer ikke på det, men det sætte en lille prop i abstinenserne.

Læs også: Mortys rolle i ‘Rick and Morty’ gennemanalyseret i højpandet YouTube-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af