Rotten Tomatoes holder deres ‘Justice League’-score tilbage indtil få timer før premieren

Rotten Tomatoes holder deres ‘Justice League’-score tilbage indtil få timer før premieren

Normalt lander de rådne, såvel som friske tomater prompte, når anmeldelserne af premierefilm er ude og Rotten Tomatoes har opgjort gennemsnittet af meningsdannerstemningen. For ‘Justice League’ ville det være lige omkring nu – godt et døgn før filmen har premiere i biografen.

Men ‘Justice League’ får ikke en Tomatometer Score, som det hedder, før få timer inden premieren. Officielt lyder årsagen til forsinkelsen, at Rotten Tomatoes promoverer et nyt show på Facebook, som de kalder ‘See It/Skip It’, hvor de blandt andet røber scoren.

Onde tunger vil dog mene, at der (også) er en anden forklaring, nemlig at Warner Bros., der producerer ‘Justice League’, også har en lille ejerandel i Rotten Tomatoes. Ovre på Collider spekulerer de i, at der kan være ytret et ønske om, at Rotten Tomatoes holdt den potentielt dårlige anmeldelses-samling tilbage, indtil premieren var lige op over.

Det er naturligvis rene spekulationer, men med tanke på at filmstudierne tidligere på året dannede fælles front om at mene, at Rotten Tomatoes var skyld i deres box office-flop henover sommeren, er Warner Bros. sikkert ikke decideret rasende over beslutningen.

At dømme efter de første anmeldelser, der indtil videre er skrevet om ‘Justice League’, er der udsigt til en lidt blandet oplevelse. At best.

Læs også: ‘Justice League’: Fem faldgruber, vi håber årets største superheltefilm forcerer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af