Sophie Turner sender opsang til voksne mennesker, der stalker og chikanerer ‘Stranger Things’-stjerner

Sophie Turner sender opsang til voksne mennesker, der stalker og chikanerer ‘Stranger Things’-stjerner
Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

Det eminente cast af børn i ‘Stranger Things’ har været umanerligt dygtige til at håndtere deres pludselige berømmelse, som de blandt andet har demonstreret på den røde løber, i snesevis af talkshows og via deres sociale kanaler.

Men hvad de hverken kan eller bør tolerere er når voksne mennesker venter på dem foran et hotel for derefter at kritisere dem, hvis de ikke har tid og lyst til at tage en selfie eller give autografer. Præcis det skete for Finn Wolfhard, der blev kaldt »hjerteløs« og »så uforskammet«, da han entrerede et hotel på sin pressetour i forbindelse med ‘Stranger Things 2’.

Det har fået både Noah Schnapp (Will Byers) og Shannon Purser (Barb i sæson 1) til at trække en streg i sandet og forsvare Finn Wolfhard. Det samme gør ligeledes tidligere barnestjerne Sophie Turner nu i en lang række tweets, der udstiller det absurde i voksne menneskers adfærd.

‘Stranger Things’-børnene er blevet store stjerner, men det ændrer ikke det mindste på, at de stadig først og fremmest er børn, understregede Turner, der formodentlig har været igennem de samme oplevelser efter hun blev castet til ‘Game of Thrones’ som 13-årig.

Du kan læse hele hendes opsang herunder.

Læs også: ‘Stranger Things’-bagmænd forsvarer udskældt afsnit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af