Der er alt for lang tid til ‘Game of Thrones’-finalen, røber Sophie Turner

Der er alt for lang tid til ‘Game of Thrones’-finalen, røber Sophie Turner
Sophie Turner til premieren på 'Game of Thrones' sæson 7. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

HBO har endnu ikke offentliggjort premieredatoen for den afgørende sæson otte af ‘Game of Thrones’. Produktionen begyndte i oktober og er planlagt til at fortsætte i yderligere et halvt år, fortæller Sophie Turner i et interview med Variety.

Det virker med andre ord usandsynligt, at vi bliver budt ind i Westeros i løbet af 2018. Adspurgt om hun glæder sig til det kommende år, hvor Turner både skal medvirke i ‘X-Men: Dark Phoenix’ og ‘Game of Thrones’, afslører skuespillerinden da også, at ‘Game of Thrones’ først får premiere i 2019.

»Jeg er meget spændt. ‘Game of Thrones’ udkommer i 2019, ‘Dark Phoenix’ i november. Så har jeg et par indiefilm, der kommer ud. Jeg er producer på min næste film (‘Girl Who Feel From the Sky’), så jeg er meget begejstret for fremtiden«.

I interviewet bemærker Sophie Turner også, at ‘Game of Thrones’-nostalgien allerede har spredt sig under optagelserne:

»Det var meget følsomt, da vi læste manuskriptet til den afgørende sæson igennem. For første gang i ‘Thrones’-historien var vi alle sammen samlet. Alle amerikanerne kom over. Hvert eneste medlem af castet var stort set til stede. Vi mærker alle sammen, at det er ved at være slut. Vi bliver i byen lidt længere, tager ud og spiser mere og prøver at være mere sammen. Vi prøver ikke at tage det for givet længere«, siger Sophie Turner.

Soundvenue Forpremiere: Årets mest provokerende og sjove danske film – Christian Tafdrups kønssatire ‘En frygtelig kvinde’ 12. december med besøg af instruktøren selv

Læs også: Omfattende datasæt udpeger den virkelige hovedperson i ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af