James Franco får sin ‘SNL’-åbningsmonolog spoleret af Seth Rogen og Jonah Hill

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Franco har været vært for ‘Saturday Night Live’ fire gange, men for den ‘The Disaster Artist’-aktuelle skuespiller var det ikke helt fint nok. Ifølge Franco er man først speciel, når man bliver inviteret tilbage for femte gang, så i stedet for den vanlige åbningsmonolog besluttede James Franco at tage imod spørgsmål fra publikum.

Det gik ikke helt som planlagt. Vennerne Jonah Hill og Seth Rogen dukkede op, men deres afbrydelser i Francos spørgerunde gik mere på, hvor fantastisk SZA, der var aftenens musikalske gæst, er, og hvor lidt de gad at se Franco agere vært for showet, end egentlige spørgsmål til skuespilleren.

Til sidst dukkede en vred Steve Martin op, der (også) var bitter over Francos værtsrolle. Se det morsomme indslag i videoen ovenfor.

Læs også: James Franco er splitterravende fantastisk i ny trailer til ‘The Disaster Artist’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af