Quentin Tarantinos Manson-film får premiere i 2019 – på 50 års-jubilæet for mordet på Sharon Tate

Quentin Tarantinos Manson-film får premiere i 2019 – på 50 års-jubilæet for mordet på Sharon Tate

Quentin Tarantinos sans for det blodige og makabre kommer ikke kun til udtryk gennem hans film. Selv PR-kampagnen for hans kommende 1969’er-film har fået et dystert lag over sig med en netop offentliggjort udgivelsesdato: 9. august 2019, som er 50 års-jubilæet for det brutale Manson-mord på den gravide skuespillerinde Sharon Tate.

Den for nyligt afføde kultleder, Charles Manson, figurerer ellers kun som en sekundær karakter i Tarantinos Los Angeles-film, som fokuserer på en håbefuld skuespillers drøm om at forvandle sin tv-karriere til en filmkarriere i Hollywood. Sharon Tate-mordet vil derfor foregå som baggrundshistorie til hovedplottet, og eftersigende skulle Margot Robbie være så godt som sikret rollen som Tate.

Filmen starter produktion i foråret 2018, og så bliver det første gang siden ‘Inglorious Basterds’ fra 2009, at Tarantino udgiver en sommerfilm. Både ‘Django Unchained’ og ‘The Hateful Eight’ udkom i december, midt i jule-box office-ræset.

Læs også: Leonardo DiCaprio i spil som Charles Manson i Tarantinos næste film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af