Se Henry Cavills bizarre, CGI-redigerede overlæbe i ‘Justice League’

Se Henry Cavills bizarre, CGI-redigerede overlæbe i ‘Justice League’
Superhelteholdet i 'Justice League'.

‘Justice League’ bliver stensikkert husket for eftertiden. Men næppe for at være en genredefinerende superheltefilm, rettere for Henry Cavills aparte ansigt i store dele af filmen.

Som mange fans af superheltefilm nok vil have bemærket nu, endte filmen i lidt af en suppedas, da den oprindelige instruktør Zack Snyder måtte trække sig fra projektet af personlige årsager og Joss Whedon overtog miseren. Det krævede ekstensive reshoots, der blandt andet medførte at Henry Cavill skulle hives ind fra ‘Mission Impossible 6’-settet for at trække i Superman-dragten igen. Men Paramount, der står bag ‘Mission Impossible’-filmene, nægtede at lade Cavills mustache fjerne, så Joss Whedon var tvunget til at trimme skægget i efterbehandlingen.

Resultatet? Tja, døm selv.

De tre første minutter af ‘Justice League’ er blevet sluppet via sitet batman-news.com og her ser vi tydeligt, hvordan CGI-effekten har fået Cavill til at ligne Mr. Potatohead.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Henry Cavill ligner en hudfarvet Shrek med sit CGI-fjernede overskæg i ‘Justice League’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af