Ærlig ‘Mother!’-trailer dechifrerer hele filmens syrede plot, men er overraskende spoilerfri

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Mother!’ delte vandene i 2017. Nogle var meget begejstrede for dens malstrøm af sindssyge, andre syntes, instruktøren Darren Aronofskys hoved sad temmeligt uløseligt fast imellem egne røvballer hele filmen igennem. Men de fleste havde nok mest af alt svært ved at fatte, hvad der egentlig skete i filmen.

Når et plot er så syret (eller vagt, om man vil) er det svært at punktere dets logiske slutninger. Det er lige netop hvad Screen Junkies demonstrerer i deres ærlige ‘Mother!’-trailer, der netop er landet.

Det famøse honest trailer-format på YouTube gør dig umiddelbart ikke det mindste klogere på, hvad ‘Mother!’ egentlig handler om. Hvis du ikke har fået set filmen, får du det indtryk, at den handler om en piratfest, der går helt galt og en særdeles skrøbelig vask. Og så er der noget med en graviditet og en poet med en skriveblokade. Måske rammer det egentlig plottet meget godt, men du er stadig ikke rigtig blevet klogere på ‘Mother!’, vel?

Læs også: Sjældent har en filmskaber haft hovedet så langt oppe i egen Hollywood-røv som i ‘Mother!’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af