Kæmpe ‘Black Mirror’ easter-egg sender satirisk hilsen til Reddit

Kæmpe ‘Black Mirror’ easter-egg sender satirisk hilsen til Reddit
'Black Mirror' sæson 4: 'Crocodile'.

Spoiler for fjerde sæson af ’Black Mirror’.

’Black Mirror’-skaber Charlie Brooker ynder at strø et potpourri af mere eller mindre åbenlyse eater-eggs ud over sit dystopisk dystre serieunivers, til stor glæde for Reddits ivrige fan community, der følger ledetrådene mellem samtlige sæsoners episoder som var de Grimm’ske brødkrummer i mørket.

I den nyligt lancerede fjerde sæson har Brooker imidlertid taget fan-service til hidtil usete højder med en direkte besked til ’Black Mirror’-aficionadoerne. Således kan man i episoden ’Crocodile’, instrueret af John Hillcoat (‘The Road’), fange følgende tekst på en afrevet avisside – hvis man vel og mærke er hurtig på pauseknappen:

»Of course the real question is why anyone would pause what they’re watching just to read a sentence in a printed out newspaper, says a voice in your head – before advising you to go and share this finding on Reddit«.

Fan-easter-egg i ‘Crocodile’, spottet af en kvik Reddit-bruger.

Det var Reddit-brugeren AFellowOfLimitedJest, der først spottede easter-egg’et, og velvilligt adlød Brookers meta-opfordring.

Men ’Crocodile’ er ikke ene om at sende en satirisk hilsen til fansene i ’Black Mirror’s fjerde sæson. Se blot nærmere på dette bildisplay i ’Metalhead’ (spottet af Reddit-bruger BRB_UKN):

Easter-egg i ‘Metalhead’.

Her får vi en række titler på flere af seriens tidligere episoder og referencer til begivenheder: Fra ‘White Bear’ til ‘White Christmas’, ’15 Million Mertis’, den blå plage Waldo, premierminster Callows griseri (‘Pigpoke’),’The Entire History of You’ og ‘Be Right Back’ (‘attic’).

»WHY. did. you. bother. PAUSING. this. you. freak.«, spørger Charlie Brooker slutteligt.

Vi er alle marionetter i ’Black Mirror’-cirkus.

Læs også: Anmeldelse af ‘Black Mirror’ sæson 4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af