Brad Pitt bød et eksorbitant beløb for at se et ‘Game of Thrones’-afsnit med Emilia Clarke

Brad Pitt bød et eksorbitant beløb for at se et ‘Game of Thrones’-afsnit med Emilia Clarke
Brad Pitt til et 'Allied'-event i november 2016. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Hvor meget vil man give for at se et ‘Game of Thrones’-afsnit med Mother of Dragons herself? Det testede Sean Penn og nogle Hollywood-kolleger i lørdags i forbindelse med et velgørenhedsgallafest til fordel for nødhjælpsorganisationer i Haiti.

Brad Pitt, der under megen mediebevågenhed forrige år blev skilt fra Angelina Jolie, var blandt de generøse bydere. Desværre for ham viser det sig, at en ‘GoT’-legeaftale med Emilia Clarke koster mere end 120.000 dollar, som var det Brad Pitt var villig til at betale for en lille times fantasy fra Westeros i Daenerys Targaryens selskab. En anden, unavngiven gæst til festen endte med at slippe 160.000 dollar for herligheden. Det skriver Variety, der ligeledes fortæller, at Kit Harington også var til stede og undervejs tilbød at sidde med under den hyggelige komsammen.

Emilia Clarke var selv til stede til velgørenhedsarrangementet, hvor hun overbød Leonardo DiCaprio i en budkrig over et Josh Smith-maleri. Han endte dog med at vinde et andet af kunstnerens værker.

Standard lørdag aften i L.A.

Læs også: Brad Pitts komiske talent er groft overset – otte scener taler deres tydelige sprog

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af