David Harbour er til salg for kage og retweets – men så vil han også gå langt for dig

David Harbour er til salg for kage og retweets – men så vil han også gå langt for dig
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Den gode nyhed er, at du kan få ‘Stranger Things’-politimesteren Chief Jim Hopper til at udføre alverdens opgaver for dig. Den dårlige nyhed er, at hans ydelser kommer til at koste dig i både retweets og særlige privilegier.

Lysten til at handle demonstrerer David Harbour på Twitter, hvor en giftemoden kvinde med brugernavnet Ericka har efterspurgt en særlig vare hos ham: At David Harbour står for at gifte hende og gommen.

Det vil David Harbour gerne, men han har en pris.

For den nette sum af 125.000 retweets vil han gå så vidt at lade sig ordinere, så han kan vie dem på behørig vis. Til gengæld må han læse et kærlighedsbrev op, som han selv vælger og få det første slice af deres bryllupskage. I skrivende stund har Ericka rundet de 30.000 retweets siden i går, så der er stensikkert håb forude, selvom der er langt endnu.

Det er ikke første gang, David Harbour har ladet sig betale for ydelser på den facon. Sidste år lovede han en fan at han ville posere på hendes senior year high school-fotos for den latterligt lave sum af 25.000 retweets. Han inisterede dog på, at han skulle have skolens trøje på og holde en trombone.

Det løfte indfriede han i sidste uge på genial vis:

Hvis ‘Stranger Things’ sæson 3 og den kommende ‘Hellboy’-reboot viser sig at være en fiasko, har David Harbour altså en stærk forretning i baghånden, hvis han vel at mærke lader betalingen være i dollar og ikke retweets.

Læs også: Joe Keery barberer sig skaldet, hvis David Harbour vinder en Golden Globe

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af