Fanskabt ‘Harry Potter’-film om Voldemorts oprindelse får premiere med Warner Brothers’ accept

Fanskabte adaptioner af de store filmselskabers guldkalve som ‘Harry Potter’-universet er som regel lidt af en hvepserede. Warner Brothers var da også hurtige til at sætte hælene i, da traileren for et fanskabt, men umiddelbart ganske lovende bud på en Voldemort origin story sidste år så dagens lys på YouTube.

Men nu har filmen ‘Voldemort: Origins of the Heir’ så – med Warner Brothers’ endelige go – fået premiere og ligger fuldstændig gratis på YouTube, som det altid er forudsætningen for at få lov at udgive denne type fanfiktion.

Den er skabt af en mand ved navn Gianmaria Pezzato, der selv har skrevet, instrueret og klippet filmen med ganske få crowdsourcede midler. Det bærer det færdige produkt naturligvis præg af, men præstationen er faktisk ret hæderlig med omstændighederne for øje.

Læs også: Fanskabt Harry Potter-film om Voldemort ser alt andet end amatøragtig ud – se første trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af