Far til Slender Man-gerningspige kritiserer den kommende horrorfilm

Far til Slender Man-gerningspige kritiserer den kommende horrorfilm
En af de afbildninger af Slender Man, som længe har floreret på nettet.

I 2014 lokkede to 12-årige piger den jævnaldrende klassekammerat Payton Leutner ud i en skov, hvor den ene stak hende 19 gange med en kniv, mens den anden tilskyndede overfaldet. Pigerne flygtede fra gerningsstedet, men det lykkedes Leutner at kravle ud til en sti, hvor hun blev fundet af en cyklist, og hun overlevede.

De to gerningspigers motivation var, at de skulle bevise over for den fiktive, mytologiske figur Slender Man, at de var værdige til at tjene ham.

Den høje, ranglede Slender Man-figur startede som et internetfænomen, men bliver nu også til en rendyrket horrorfilm, som i går fik sin første trailer, og som handler om unge piger, der forsvinder ud i den lokale skov.

Men faren til en af de piger, der begik forbrydelsen, bifalder ikke ligefrem Hollywood-maskinens udnyttelse af de virkelige begivenheder.

»Det er absurd, at de vil lave en film som denne«, siger Bill Weier til Associated Press ifølge The Hollywood Reporter.

»Det er at popularisere en tragedie. Jeg er ikke overrasket, men efter min mening er det ekstremt smagløst. Alt, vi gør, er at forlænge smerterne, som alle de tre familier er gået igennem«.

Weier opfordrer de lokale biografer i området til ikke at vise filmen. Det er uklart ud fra traileren, om filmen er beslægtet med den autentiske sag.

Weiers datter afsoner en dom på 25 år på et psykiatrisk hospital.

Læs også: Første trailer til ‘Slender Man’ er klar til at hjemsøge dig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af