Første trailer til ny Danny Boyle-serie om famøst kidnapningsdrama

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som bekendt bevæger flere af filmbranchens garvede instruktører sig over i serieformatet. For eksempel har newzealandske Jane Campion for nyligt været medforfatter og instruktør på miniserien ’Top of the Lake’, mens David Fincher sidste år instruerede fire afsnit af ’Mindhunter’.

Nu er engelske Danny Boyle, der sidst bragte os et gensyn med gutterne fra ’Trainspotting’, klar med første trailer til sin nye antologiserie ’Trust’, som han producerer og desuden instruerer de tre første afsnit af.

Ved et pudsigt tilfælde bygger projektet på de samme begivenheder som i Ridley Scotts biografaktuelle ’All the Money in the World’. Det er altså historien om den stinkende rige Getty-familie, hvis søn, John Paul Getty III, bliver kidnappet af den italienske mafia i 1973.

I den rolle, som Kevin Spacey ikke fik lov at beholde i Ridley Scotts film, ser vi i serien Donald Sutherland som familiens overhoved John Paul Getty Sr. Da han ikke bekymrer sig synderligt om at få sønnike tilbage, må moren Gail Getty, spillet af Hilary Swank, stå for at forhandle med kidnapperne. Der er bare lige dét, at Getty Senior sidder på familiens penge, og han agter ikke at betale mafiaen noget som helst.

Serien planlægges til fem sæsoner, der foregår i hvert sit årti. Ud fra traileren at dømme kan vi i første sæson se frem til Danny Boyles visuelle legesyge i en farverig udgave af 70’ernes Rom.

’Trust’ får amerikansk tv-premiere på FX den 25. marts og bliver herhjemme vist på HBO Nordic.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af