‘Hot Streets’ kan være det nye ‘Rick and Morty’ – se traileren

Den amerikanske tv-kanal Adult Swim har i årevis serveret grænseoverskridende animeret humor, fra det kulsorte ‘Tim and Eric: Awesome Show, Great Job!’ til det aktuelle kæmpehit ‘Rick and Morty’.

14. januar lancerede kanalen så en ny vanvittig animationsserie, der blandt andet er skabt af folk, som netop har arbejdet på serien om den gale videnskabsmand og hans barnebarns vilde eventyr. Hovedskaber er Brian Wysol, der foruden at have arbejdet på ‘Rick and Morty’ har skrevet flere afsnit af en anden succesfuld Adult Swim-serie, ‘Robot Chicken’. Med sig tager han animationstyper fra begge serier – og så er medskaber og stemmeskuespiller fra ‘Rick and Morty’ Justin Roiland på castlisten som en hund ved navn Chubbie Webbers.

‘Hot Streets’ er en overnaturlig detektivserie, og at dømme ud fra traileren er det nogenlunde lige så sorthumoristisk som Adult Swims andre perler.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af