Konfus Will Ferrell leverer ‘SNL’-åbningsmonolog med hul i hovedet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Will Ferrell var vært for weekendens ’Saturday Night Live’ og twistede den traditionsrige åbningsmonolog til en nyfortolkning af ’I Think I’m Gonna Like It Here’ fra musicalen ’Annie’ – om end i en noget forvirret gestaltning.

Ferrell har været vært for ‘SNL’ et hav af gange, men syntes overbevist om, at denne gang var hans debut, mens teaterblodet løb fra hans isse, idet han angiveligt skulle have ramt hovedet mod en jernstolpe. En noget konfus Ferrell klarer sig igennem sangen, mens han besvimer og forveksler en kvinde blandt publikum med ‘SNL’-legenden Lorne Michaels.

Læs også: Skarp SNL-sketch udstiller Aziz Ansari-gate, MeToo-mudderkastning og moralske gråzoner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af